Om Mig

Psykolog Anne Jespersen 

- Overenskomst med Sygesikringen

Lidt om Mig:

 

Jeg blev uddannet som Cand. Psych. i januar 2000 og har siden da, arbejdet med menneskers trivsel, først i Bedriftssundhedstjenesten og fra 2007 som selvstændigt praktiserende psykolog.

 

Jeg har siden 2008 haft overenskomst med Sygesikringen og har derfor stor erfaring med et bredt udsnit af psykologiske problemstillinger. Jeg er meget optaget af menneskers trivsel og har arbejdet en del med menneskers trivsel i arbejdslivet og i fritid.

 

Udover arbejdet i egen praksis, har jeg i en del år fungeret som psykologisk konsulent på forskellige arbejdspladser, hvor jeg har arbejdet med et bredt udsnit af opgaver i forhold til det psykiske arbejdsmiljø.


Fra 1/1-20 er jeg tilknyttet en kræftafdeling på SUH Roskilde, hvor jeg har samtaler med kræftramte og deres pårørende.

 

De seneste år har jeg overvejende arbejdet med individuel terapi og med min sundhedspsykologiske baggrund, er det naturligt for mig, at inddrage kroppen i behandlingen. Jeg oplever at mange af mine klienter kommer med problemstillinger, som har udgangspunkt i traumer fra tidligere oplevelser i livet. Jeg har valgt at uddanne mig i EMDR og SE metoden, da begge metoder giver mulighed for at tilbyde en psykoterapi, der tager udgangspunkt i kroppen, og derved integrerer både krop og psyke i bearbejdningen af det pågældende traume.

 


Kontakt:

Jeg har ikke fast telefontid. Du kan enten ringe og lægge en besked på min telefonsvarer, eller sende mig en mail. - Vi gør opmærksom på at du ikke skal sende personfølsomme data over mail.

Mit Tlf.  er: 40 76 66 26 og min mail er: psykolog@annejespersen.dk

Jeg tilstræber at svare på henvendelser indenfor 24 timer.


Adresse: Algade 33, 3.sal 4000 Roskilde 

Anne Jespersen